Tuesday, January 15, 2013

AGM KOMPENI CHARLIE


          Pada Mesyuarat Agong kali ini KRM Nur Afifa Binti Mohd Jais telah bertindak sebagai pengerusi majlis.  Ucapan terima kasih serta ucapan alu-aluan diucapkan kepada penyelaras kokurikulum, Leftenan Kesatria Encik Jamil bin Sulong, wakil Jawatankuasa Perwakilan Komander Kesatria (JPKK) KMdy Muhammad Firdaus Naim bin Jahari, Ketua Kompeni Charlie, komander, dan pelajar  kokurikulum Kesatria Negara 1, Kompeni Charlie semester 1 kerana sudi menghadiri Mesyuarat Agong Tahunan Kompeni Charlie sesi Des 2012 –Apr 2013. Pembubaran Ahli Jawatankuasa Kompeni Charlie bagi sesi Jun 2012 – Nov 2012 telah dilakukan oleh KM Dayang Suraya Binti Sabtu, selaku Ketua Kompeni Charlie pada sesi Jun 2012 – Nov 2012.
backdrop kompeni Charlie
           KM  Dayang Suraya binti Sabtu selaku ketua kompeni pada semester ini mengucapkan selamat datang dan terima kasih kepada semua pelajar kokurikulum Kesatria Negara 1, Kompeni Charlie semester 1 yang hadir kerana telah menunjukkan komitmen yang tinggi pada mesyuarat agong kali ini.  Beliau menerangkan tampuk kepimpinan kompeni Charlie yang disertai oleh pelajar gabungan program Pengurusan Perniagaan dan Pengurusan Perniagaan Pengangkutan.  Di samping itu, beliau berharap supaya pelajar kokurikulum Kesatria Negara 1, Kompeni Charlie semester 1 memberi komitmen dan menghadiri segala aktiviti yang telah dijalankan.

            KK Mohd Syafiq Bin Abu Hashim, selaku wakil TOP 5 mengucapkan selamat datang kepada pelajar kokurikulum Kesatria Negara 1, Kompeni Charlie semester 1.  Beliau berharap para pelajar kokurikulum Kesatria Negara 1, Kompeni Charlie semester 1 dapat memberikan kerjasama yang sepenuhnya kepada para komander kesatria. Beliau juga berharap pada semester yang baru ini akan membawa perubahan yang positif serta kejayaan kepada Kompeni Charlie.
ucapan KK Mohd Syafiq Bin Abu Hashim
Leftenan Kesatria Encik Jamil bin Sulong selaku penyelaras kokurikulum Kesatria Negara 1, Kompeni Charlie berucap kepada pelajar kokurikulum Kesatria Negara 1, Kompeni Charlie semester 1 agar mereka memberi kerjasama dan mematuhi segala arahan yang diberikan oleh jurulatih.  Beliau juga menerangkan aktiviti yang akan dijalankan oleh pelajar kokurikulum Kesatria Negara 1, Kompeni Charlie semester 1 sepanjang semester ini.  Di samping itu, beliau menerangkan sedikit sebanyak tentang peraturan ketika berada di padang kawad dan sahsiah rupa diri yang perlu dipatuhi oleh setiap pelajar kokurikulum Kesatria Negara 1, Kompeni Charlie semester 1. Persembahan multimedia yang memaparkan Ahli Jawatankuasa  Kesatria Negara 1, Kompeni Charlie sesi Jun 2012 - November 2012  untuk diperkenalkan kepada para tetamu VIP dan pelajar Kokurikulum yang hadir. Aktiviti-aktiviti yang telah dijalankan pada semester lepas juga telah dipertontonkan kepada para tetamu yang hadir. Maka berakhir sudah majlis pada malam itu.
Ucapan Jurulatih Leftenan Kesatria Encik Jamil Bin Sulong 

No comments:

Post a Comment